Showcase

 • KNUSS Weekender
  KNUSS Weekender
 • Polder pop-up: Op glad ijs
  Polder pop-up: Op glad ijs
 • Startup Event – Rabobank
  Startup Event – Rabobank
 • Veens Verbond 2017
  Veens Verbond 2017
 • KNUSS Outdoor 2017
  KNUSS Outdoor 2017
 • Veens Verbond 2016
  Veens Verbond 2016
 • KNUSS Outdoor 2016
  KNUSS Outdoor 2016
 • Bruiloft Wassenaar
  Bruiloft Wassenaar
 • Dancing de Burcht
  Dancing de Burcht
 • Surprise party
  Surprise party
 • Praia de Burcht
  Praia de Burcht
 • Memekaarwisseling
  Memekaarwisseling
KNUSS Weekender

  Case:
  Het eerste weekend van juli 2018 stond in teken van de allereerste KNUSS Weekender. Naast de jaarlijkse terugkerende zaterdag werd dit jaar voor het eerst de zondag toegevoegd aan het programma. Een dag die meer in het thema staat van alle leeftijden. Met diverse live muziek, bandjes, DJ’s, silent disco, divers vermaak voor de allerkleinsten, cocktails, speciaalbier, een wijnbar en uitgebreid foodcourt was er voor iedereen wel wat te beleven.

  De weergoden waren ons dit jaar wederom gunstig gezind en in totaal hebben we dan ook bijna 1000 unieke bezoekers mogen verwelkomen. Bijna een verdubbeling van het aantal bezoekers in 2018.

  KNUSS is een concept van LAKES. Lees hier meer over op de concepten pagina.

  Rol:
  LAKES is geestelijk vader van het KNUSS concept en is verantwoordelijk voor creatieve vormgeving in de breedste zin van het woord. Ook de uitvoering is volledig op eigen kracht gedaan.

  Polder pop-up: Op glad ijs

   Case:
   In februari 2018 ging het volgens de voorspellingen weer eens flink vriezen in Nederland. Een plan wat ruim 5 jaar op de plank lag werd direct afgestoft en opgepakt.

   Door de harde wind en tegenvallende negatieve temperaturen was het tot het laatste moment erg spannend of het evenement doorgang kon vinden en hebben we 36 uur van te voren nog moeten uitwijken naar een alternatieve locatie.

   Op een braakliggend stuk gras in de polder van Roelofarendsveen is uiteindelijk een koek en zopie XL gerealiseerd, waar we maar liefst 1000 unieke bezoekers hebben mogen verwelkomen. Gezien het evenement ook goed over land te bereiken was werd het een populaire plek om op- en af te stappen en bleef het ook tot in de late uurtjes gezellig door onder andere gezellige muziek, heaters, diverse vuurtonnen en vermaak.

   Rol:
   LAKES is in samenwerking met Ed de Burcht en MAK Services verantwoordelijk geweest voor het complete concept en productie.

   Startup Event – Rabobank

    Case:
    Rabobank Groene Hart Noord organiseert gedurende het jaar diverse startersavonden om startende ondernemers te informeren en op weg te helpen.

    In september 2017 was BITS Workspace in Roelofarendsveen, de place to be voor startups, het toneel van dit startup event. Met een interactief programma, waaronder de gratis masterclass: ‘Succesvol pitchen en presenteren’ onder leiding van Patrick van Gils, zijn ruim 20 (startende)ondernemers met een rugzak vol aan informatie huiswaarts gekeerd.

    Rol:
    LAKES heeft zich ontfermt over de complete productie van dit evenement. Een stukje catering, aankleding, techniek, en uiteraard projectmanagement.

    Referentie:
    “September 2017 hebben wij bij BITS Workspace een event georganiseerd voor startende ondernemers. LAKES heeft een kantoorruimte omgebouwd tot evenementenlocatie die uitstekend fungeerde voor onze bijeenkomst. Ook de catering en bediening is prima verzorgd.

    LAKES is allround inzetbaar, heel flexibel, komen met goede voorstellen en denken mee met de klant. Ik kijk terug op een zeer professionele en fijne samenwerking.”

    Maike van der Jagt, Rabobank Groene Hart Noord

    Veens Verbond 2017

     Case:
     Jaar twee van Veens Verbond was er een hoop te winnen, maar ook een hoop te verliezen. We hebben enorm veel bereikt in het eerste jaar echter blijkt uit ervaring dat het tweede misschien nog wel belangrijker.

     We hebben het voortraject wat eerder gestart, er zijn projectgroepen aan de slag gegaan met marketing, decoratie, programmering en productie. Zodoende hebben we in 2017 een evenement neergezet dat zowel voor als achter de schermen vele malen beter was dan de eerste.

     Benieuwd naar Veens Verbond? Bekijk ook eens de concepten pagina!

     Rol:
     LAKES heeft op vrijwillige basis deel genomen in het complete traject. Van creatief idee tot uitvoering.

     KNUSS Outdoor 2017

      Case:
      Na een prachtige eerste volgt doorgaans een tweede waarin je écht waarde moet bewijzen. Onze doelen: Meer bezoekers, een betere look and feel en een soepelere productie. Allen geslaagd.

      De tweede editie van KNUSS Outdoor 2017 hebben we met een bezoekersgroei van 22% in totaal 550 bezoekers mogen verwelkomen in Park de Meerkreuk.

      Is je interesse gewekt? Check de conceptpagina van KNUSS eens!

      Rol:
      LAKES is geestelijk vader van het KNUSS concept en is verantwoordelijk voor creatieve vormgeving in de breedste zin van het woord. Ook de uitvoering is volledig op eigen kracht gedaan.

      Veens Verbond 2016

       Case:
       Na 5 succesvolle jaren HOEK kwam er in 2015 een einde aan dit prachtige kermis feest. Horeca uitbater Ed de Burcht heeft LAKES benaderd om een nieuwe projectgroep te starten om opvolging te geven aan HOEK.

       LAKES is belangeloos betrokken bij het samenstellen van de projectgroep, het uitdenken van het creatieve concept, marketing, huisstijl, productie, programmering, etc.

       Bekijk voor meer informatie eens de pagina over het concept!

       Rol:
       LAKES heeft op vrijwillige basis deel genomen in het complete traject. Van creatief idee tot uitvoering.

       KNUSS Outdoor 2016

        Case:
        De allereerste editie van KNUSS Outdoor in 2016 was spannend. Het was de grootste solo publieksproductie tot dusver. Het terrein was nieuw en we waren sterk afhankelijk van goed weer.

        Uiteindelijk was de eerste editie was met 450 bezoekers een enorm succes te noemen. LAKES is eigenaar van het concept KNUSS en heeft de complete productie gerealiseerd.

        Ben je benieuwd naar het concept KNUSS, kijk dan ook eens op de concept pagina!

        Rol:
        LAKES is geestelijk vader van het KNUSS concept en is verantwoordelijk voor creatieve vormgeving in de breedste zin van het woord. Ook de uitvoering is volledig op eigen kracht gedaan.

        Bruiloft Wassenaar

         Case:
         In juli 2016 heeft LAKES in samenwerking met de weddingsplanner productioneel ondersteuning geboden bij de een huwelijksfeest in Wassenaar.

         Rol:
         Hierin hebben wij zorg gedragen voor de techniek, verlichting/uitlichten van het pand, podium t.b.v. de band, leveren van de dansvloer en de stroomvoorziening.

         Dancing de Burcht

          Case:
          Zondag 13 september werd lokaal dorpshuis De Alkeburcht t.b.v. de kermisweek in Roelofarendsveen door LAKES omgetoverd tot ‘Dancing de Burcht’.

          Ruim 600 bezoekers bezochten deze avond met onder andere DJ’s Mikey Nice & Sanka Soundsystem!

          Rol:
          LAKES is in samenwerking met Ed de Burcht verantwoordelijk voor het uitdenken van het concept tot verzorgen van de programmering en de volledige marketing tot daadwerkelijke realisatie.

          Surprise party

           Case:
           In november 2015 kregen wij het verzoek een tuindersschuur om te toveren tot feestlocatie. De look and feel moest vergelijkbaar zijn met de ‘Veilingfeesten’ zoals ze in het verleden zijn georganiseerd in Roelofarendsveen, waarbij een complete veilinghal werd omgetoverd tot evenementenlocatie.

           Rol:
           LAKES heeft meegedacht in het creatieve proces en de volledige productie opgepakt. Hier onder vallen alle voorzieningen, bar, podium, techniek, aankleding, projectmanagement, etc.

           Praia de Burcht

            Case:
            Tijdens het WK van 2014 werd dorpshuis de Alkeburcht in samenwerking met Ed de Burcht 5 weken lang omgedoopt tot Praia de Burcht. De ruimte, welke normaal als theaterzaal dient, is compleet getransformeerd tot tropische Braziliaans Praia. Er is in totaal 20 kuub zand naar binnen geschept en er hebben maar liefst 17 evenementen plaatsgevonden in deze periode, allen goed bezocht.

            Uiteraard zijn alle wedstrijden van het Nederlands elftal uitgezonden, hebben we een Womans Beach Bingo georganiseerd, Full Moon party en diverse dance avonden.

            Voor een impressie van Praia de Burcht, check de Facebook pagina.

            Rol:
            LAKES is betrokken geweest bij het het uitdenken van het concept tot daadwerkelijke realisatie. Het ontwikkelen van de huisstijl en inzetten van passende marketingmiddelen ter promotie, inhuren van benodigde materialen en techniek en personeel, inclusief alle planningen tijdens opbouw, show en afbouw.

            Memekaarwisseling

             Case:
             Een van de eerste grote producties van LAKES is wel de Memekaarwisseling. Een oud en nieuw feest waar maar liefst 900 bezoekers op afkwamen. Vanwege crowd control en logistiek hebben we gekozen voor indoor pyro, een primeur binnen de gemeente.

             Check voor meer informatie de Facebook pagina.

             Rol:
             LAKES is verantwoordelijk voor het totale evenement, van uitdenken van concept tot realisatie.