Event support

Tijdens de productie van een evenement kan LAKES veel voor je betekenen. We hebben veel ervaring in huis en daarnaast een uitgebreid netwerk met freelancers, geschikt voor praktisch iedere klus ten behoeve van jouw evenement.

2D en 3D tekenen
Heb je een idee, maar geen idee hoe dit er in de werkelijkheid uit gaat zien? LAKES biedt de mogelijkheid om zowel technische 2D als 3D tekeningen te maken.

Uitdenken concepten
Bij een creatief idee is het van belang deze te toetsen aan de haalbaarheid. LAKES helpt bij de vertaalslag van een creatief concept naar een uitvoerbaar plan.

DTP en drukwerkbegeleiding
We kunnen een huisstijl voor je samenstellen of jouw idee uitwerken. Van proef naar web of print, wij regelen het van A tot Z.

Aankleding en decoratie
Naast onze eigen decoratie weten we precies wie je moet hebben voor de vetste palmboom of fraaiste kroonluchter.

Productieleiding
Of het nu gaat om het aansturen van leveranciers, horecapersoneel of verkeersregelaars, je bent bij ons aan het juiste adres. We hebben uitgebreide ervaring in het coördineren van de technische productie om zo de meest efficiënte mogelijkheden op het gebied van licht, geluid en video te bepalen.

Optreden als financieel projectleider tijdens een evenement? Ook geen probleem! De aan- en afvoer van festivalmunten en het organiseren van veilige geldstromen is bij ons in goede handen.

Productiemedewerkers
LAKES levert de hands-on waar nodig. Denk hierbij aan runners of medewerkers voor het productiekantoor. Ook is het reilen en zeilen rondom het podium bij ons in goede handen. We hebben uitgebreide ervaring in artist handling en stage management.