Evenement productie

Onze specialisatie ligt in de complete productie van evenementen. Of dit nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, bruiloft, personeelsfeest of groots gevierde verjaardag.

Wij zijn hierin volledig onafhankelijk en denken graag out of the box. Heb je zelf al een idee voor ogen? Dan gaan we graag naast je zitten om het meeste uit jouw budget te halen.

Lekker, koffie!
Onze doelstelling? Ieder evenement dat wij organiseren moet een onuitwisbare indruk achterlaten.

Wij horen in een persoonlijk gesprek ook graag wat jouw doelstellingen zijn, zodat we deze samen na kunnen streven met een passend evenement.

Business ánd pleasure
Wij hebben ervaring in de organisatie van zowel zakelijke als particuliere evenementen. Van congres tot bedrijfsopening en huwelijk tot themafeest.

Onze creativiteit is hierin leidend. Zodoende kunnen we zelfs met een beperkt budget tot een ludiek evenement komen. Uiteraard zijn wij bekend met externe locaties maar komen we net zo graag jouw loods of achtertuin ombouwen tot feestlocatie.

Wist je dat er zakelijk gezien ook nog eens interessante voordelen te behalen zijn bij de organisatie van een evenementen op eigen terrein?